Mnogo je ljudi koji se odluče prijaviti za usluge hostinga u oblaku za različite potrebe. Iako ih neki mogu odabrati samo iz ličnih razloga, postoje i drugi koji ih odlučuju koristiti za svoje profesionalne potrebe za prijenosom datoteka i pohranom.

Odabir najboljeg pružatelja usluga hostinga u oblaku bilo bi važno kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu. Kompanije poput UpStore.net i Ex-Load ne nude vam samo besplatne račune i račune gostiju za pojedince, već i premium račune za preduzeća.

Kako dobiti Upstore Premium račun ?

Premium račun je zapravo nadograđena verzija besplatnog računa web stranice. Da biste ažurirali svoj besplatni račun, morate platiti naknadu. Premium račun može otvoriti bilo koji drugi korisnik.

Morate poslati uplatu za Premium račun. Upstore.net će vam poslati e-poštu o detaljima web stranice. Ako e-poštu ne dobijete u pretincu, provjerite odjeljak Neželjena pošta. Stvorit će se vaš novi premium račun. Ako u trgovini imate besplatan račun, nadogradit će se na Premium. Možete dobiti detalje o Upstore.net premium računu koji ste kreirali. Možete promijeniti lozinku za istu.

Na svakoj stranici Upstore.net koristi 256-bitnu SSL tehnologiju šifriranja kako bi se osigurao da je potpuno sigurna. Postoji postupak naručivanja jednim klikom koji povećava razinu udobnosti korisnika. Kupci mogu dobiti brzu dostavu.

Ex-Load Premium račun-Kako

Da biste mogli kupiti premium Ex-load račun, trebat ćete samo kliknuti na gumb kupi koji je naveden na stranici zajedno s premium cijenama po vašem izboru. Tada ćete morati odabrati odgovarajući način plaćanja i platiti.

Trenutno postoje 4 vrste Ex-load premium planova:

 • 30 dana – propusnost od 1 TB, zajedno sa 65 GB svakih nekoliko dana.
 • 90 dana – propusnost od 3TB, zajedno sa 65GB svakih nekoliko dana.
 • 180 dana – propusnost od 6TB, zajedno sa dodatnih 2TB, zajedno sa 65GB svakih nekoliko dana. Također se nudi dodatnih 60 dana besplatne usluge.
 • 365 dana – propusnost od 12TB, zajedno sa dodatnih 4TB, zajedno sa 65GB svakih nekoliko dana. Također se nudi dodatnih 120 dana besplatne usluge.

Možete imati koristi od politike povrata Ex-load. Web stranica nudi potpuni povrat novca za premium pristup, u slučaju da ne možete koristiti platformu zbog nepristupačnosti usluge ili ako niste zadovoljni kvalitetom ponuđene pomoći. 

Morat ćete koristiti kontakt obrazac naveden na web mjestu da biste stupili u kontakt s timom za podršku. Morate im dati datum kupovine premijskog računa, zašto tražite puni povrat novca i navesti način plaćanja.

Najbolji pružatelji usluga hostinga UpStore.net i Ex-Load Premium računi
Najbolji pružatelji usluga hostinga UpStore.net i Ex-Load Premium računi 1

Prednosti UpStore i Ex-Load Premium računa

Mnogo je prednosti Upstore.net Premium računa, a neke od njih su:

 • Brza preuzimanja i neograničeno paralelno preuzimanje

Moguće je preuzimati dokumente velikom brzinom, tako da možete preuzimati zapise bez ograničenja. To vam može uštedjeti vrijeme. Možete postići brzinu preuzimanja od 1000 Mbps, a postoje i akceleratori za preuzimanje.

 • Nije potreban captcha

Tokom svakog preuzimanja nije potrebno unositi captcha kod. Može biti vrlo korisno, uštedite svoje vrijeme i ne osigurajte razočaranje za vas.

 • Preuzimanje jednim klikom

Izvrstan je dodatak premium računu i može vam uštedjeti vrijeme i trud. Samo jednim klikom možete trenutno preuzeti dokumente.

S premium računom nećete morati iskusiti vrijeme čekanja prilikom preuzimanja s ove web stranice. Ova pogodnost čini premium račun zaista vrijednim ulaganja.

 • Nema ograničenja datoteka

Ako ne postoje stvarni DMCA problemi, nećete se suočiti s ograničenjima u vezi s datotekama koje prenesete na server. Možete neprestano prenositi datoteke koje ne prelaze na Upstore.net u DMCA probleme.

Uz premium Upstore.net račun možete biti sigurni u sigurno i sigurno skladištenje neograničenog broja dokumenata.

Ex-Load Premium-Niz pogodnosti za korisnike

Ex-Load Premium račun nudi mnogo pogodnosti za svoje korisnike, a neki od njih su:

 • Manje ograničenje preuzimanja

Kao korisnik premium računa, možete preuzeti oko 1 TB svaki dan. Međutim, to nije moguće za besplatne korisnike računa. Ne mogu preuzeti više datoteka dnevno. Ovo čini besplatni račun u redu samo za ljude koji povremeno žele koristiti Cloud Storage.

 • Podrška za akcelerator za preuzimanje

Nitko ne voli čekati cijeli dan za preuzimanje nekoliko datoteka. Kao korisnik besplatnog računa ne možete ubrzati preuzimanje. Ali ako nadogradite na premium račun, možete uživati ​​u mnogo bržoj brzini preuzimanja. To je zato što možete dobiti podršku za alat za akcelerator preuzimanja.

 • Bez oglasa

Ako ste poput bilo kojeg drugog mrežnog korisnika, mrzite ih vidjeti svako malo. S premium računom, za razliku od besplatnog računa, ne morate vidjeti oglase koji vas nerviraju. Možete nadograditi na premium plan i uživati ​​u iskustvu pohrane u oblaku bez oglasa.    

Ono što je najbolje kod UpStore.net i Ex-Load Premium računa je to što možete dobiti sigurno spremište datoteka, vrlo brzu brzinu preuzimanja, prenijeti bilo koju vrstu datoteke i još mnogo toga. Pomoću Premium računa možete povećati ograničenje za pohranu i otključati mnoštvo funkcija koje nisu dostupne na besplatnom računu.