Film Kompanija je akcioni triler u čijem središtu je podzemni rat CIA-e protiv KGB-a širom sveta, od Moskve do Berlina, od Budimpešte do Londona, od Vašingtona do Kube.

To je priča o Džeku Mekalifu mladom, pametnom diplomcu Jejla koji je regrutovan u redove CIA preko svog sportskog trenera.

Džek stiže u legendarnu bazu u Berlinu i počinje da radi sa čovekom koji postaje njegov mentor – ekscentrični i živopisni Harvej Torini – tajno ime “Čarobnjak” Džek i “Čarobnjak” su zarobljeni u dvostukim životima, boreći se protiv nemoralnog, lukavog i neuhvatljivog neprijatelja u nemilosrdnoj i smrtonosnoj borbi unutar same CIA-e.

Kompanija
Film Kompanija

Zajedno sa šefom kontraobaveštajne službe Džejmsom Angletonon, riješili su da pronađu krticu u svojim redovima, prije nego što njihove operacije bude osujećene.

Iako se agenti sve dublje i dublje uvlače u špijunsku igru, uspjevaju da ostanu hladne glave. Gledajte ovaj film online na Kanal 6 HD.

To nije slučaj sa Džekom. On bezuspješno pokušava da se odupre svojim osjećanjima koje gaji prema ženi koja radi kao neprijateljski doušnik.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!