Skip to main content

Splav Kartel ima sve od velikog kapaciteta mjesta koji iznosi velikih 450 mjesta, pa do vrhunske ponude stranih i domaćih pića

More klubova i splavova čini Beograd jednim od najpopularnijih gradova kada je riječ o provodu i noćnom životu. Svi smo čuli priče da se noć u Beogradu nikako ne može zaboraviti i da ko jednom ode u Beograd i provede jednu noć sigurno će se vratiti.

Kada govorimo o mjestima koja su najbolja za provod ne moramo puno tražiti jer je splav Kartel sigurno najbolje mjesto provoda u cijelom Beogradu. Kvaliteta usluge, ljubaznost osoblja i prekrasan ambijent ostavlja sve bez daha. Prestiž i luksuz se osjeti u zraku i ovo su samo neki od razloga zašto je Kartel toliko popularan i zašto se smatra najboljim splavom u Beogradu.

Vrhunac ponude

Splav Kartel ima sve od velikog kapaciteta mjesta koji iznosi velikih 450 mjesta, pa do vrhunske ponude stranih i domaćih pića, te prijatnih i ljubaznih konobara koji su vam uvijek na usluzi. Ne možete da ne ostanete ravnodušni kada zakoračite u ovaj splav, koliko je pažnje posvećeno na male detalje i koliko truda se konstantno ulaže da se svi gosti osjećaju posebno i unikatno.

Uvijek ćete se osjećati kao da ste centra pažnje i da ste u centru zabave jer zapravo to i jeste. Nema lošeg mjesta u ovom splavu. Bez obzira da li se nalazili u nekom ćošku ili na samoj sredini uvijek imate nešto za vidjeti i u svakom dijelu je dobra atmosfera.

splav kartel je jedan od najpoznatijih u beogradu
Splav Kartel vrhunska ponuda stranih i domaćih pića

Vlasnici splava Kartel iskoristili su prirodne ljepote Beograda u svoju korist. Naime ako provedete ludu noć u splavu Kartel i ako vas dočeka jutarnje sunce, primijetit ćete predivan pogled na Kalemegdansku tvrđavu i Beogradskog pobjednika. Mnogi splavovi se više fokusiraju na sam objekat dok je Kartel pokušao da što više vanjskih elemenata uključi u ovaj objekat.

Zašto baš izaći u splav Kartel

Razloga je mnogo, a možemo vam navesti osnove koji će vas sigurno zaintrigirati. Splav Kartel kroz cijelu svoju ponudu prati svjetske trendove, bez obzira da li se to radilo o dizajnu enterijera, ponudi pića, načinu na koji je splav postavljen sve je moderno i u trendu. Tako i muzika koja je raznovrsna, gdje imate konstante svirke popularnih beogradskih bendova, ali naravno na ovaj splav dolaze i najpopularnije zvijezde domaće muzičke scene. Obično veće zvijezde dolaze petkom ili subotom sve zavisi od dana i mjeseca, a nedjeljom i ostalim danima sviraju lokalni bendovi.

Tako da možemo reći da Kartel nudi priliku lokalnim umjetnicima da se dokažu i da pokažu šta znaju, a do sada ovi bendovi nisu razočarali.

Prvenstveno splav Kartel namijenjen je za urbanu gradsku ekipu, a sam dress code lokala nam govori da se radi o isključivo elegantnom i sofisticiranom oblačenju. Naravno ne možemo da ne spomenemo noćni izlazak i splavove u Beogradu, a da ne spomenemo i prelijepe djevojke.

splav kartel
Splav Kartel

Splav Kartel je odličan za svaku ekipu

Splav Kartel je uvijek prepun prelijepih djevojaka koje ovom lokalu daju jednu prijatnu, nježnu i opuštenu atmosferu. Sama činjenica da djevojke dolaze u velikom broju govori o popularnosti ovog splava, a ni Kartel ne bi mogao da bude ovo što je danas bez ovako lijepih djevojaka.

Kada se sve sabere možemo vidjeti da splav Kartel nudi kompletnu ponudu. U samom centru dešavanja noćnog života, predivan pogled, ugodan i prijatan ambijent. Najbolja ponuda pića koja prati cijene ostalih klubova i uvijek pokušava da kreira akcije i popuste za svoje goste.

Muzika koja će zadovoljiti najveće klabere, ali opet i goste koji cijene kvalitetnu narodnu muziku. Prelijepe djevojke daju sasvim novu dimenziju ovom klubu tako da u klubu Kartel imamo sve.

Ipak priča o splavu Kartel i pravi doživljaj ovog lokala je nešto sasvim drugo. Stoga nemojte čekati i uvjerite se zašto za splav Kartel govori da ima najbolju atmosferu i da je ovdje najluđu provod u gradu. 

Preporuka: