Skip to main content

Film Kompanija je akcioni triler u čijem središtu je podzemni rat CIA-e protiv KGB-a širom sveta, od Moskve do Berlina, od Budimpešte do Londona, od Vašingtona do Kube.

To je priča o Džeku Mekalifu mladom, pametnom diplomcu Jejla koji je regrutovan u redove CIA preko svog sportskog trenera.

Džek stiže u legendarnu bazu u Berlinu i počinje da radi sa čovekom koji postaje njegov mentor – ekscentrični i živopisni Harvej Torini – tajno ime “Čarobnjak” Džek i “Čarobnjak” su zarobljeni u dvostukim životima, boreći se protiv nemoralnog, lukavog i neuhvatljivog neprijatelja u nemilosrdnoj i smrtonosnoj borbi unutar same CIA-e.

kompanija
Film Kompanija

Zajedno sa šefom kontraobaveštajne službe Džejmsom Angletonon, riješili su da pronađu krticu u svojim redovima, prije nego što njihove operacije bude osujećene.

Iako se agenti sve dublje i dublje uvlače u špijunsku igru, uspjevaju da ostanu hladne glave. Gledajte ovaj film online na Kanal 6 HD.

To nije slučaj sa Džekom. On bezuspješno pokušava da se odupre svojim osjećanjima koje gaji prema ženi koja radi kao neprijateljski doušnik.