Skip to main content

Serija Katalina i Sabastian – Pošto je prevario bivši momak, Katalina podliježe pritisku porodice i pristaje da se uda za Sebastijana,
zemljoposjednika milionera.

Sebastijan je zaljubljen do ušiju, ali Katalina se za njega udala samo zbog
komfornog života punog izobilja koji je on u stanju da joj pruži.

No i ona i porodica doživljavaju pravi šok kada stignu na njegov ranč i otkriju da Sebastijan uopšte nije vlasnik, već samo predradnik na ranču.

U stvarnosti, Sebastijan i jeste bio legitimni nasljednik, ali je samo želio da testira Katalinu i da provjeri da li se ona udaje za njega samo zbog novca.

Kada to sebi konačno i dokaže, bijesni Sebastijan odlučuje da joj ne pruži razvod i da je natjera da živi životom žene običnog i siromašnog farmera.

Malo po malo, Katalina ipak počinje da se zaljubljuje u Sebastijana, sve dok joj na kraju ne postane svejedno to što je on samo siromašni radnik. No, sada je kasno; Sebastijan otkriva da je u stvari bogataš i sada on želi razvod.

Stvari se komplikuju kada Karmelo, nadglednik na ranču koji je zauzeo Sebastijanovo mjesto nasljednika i koji je ubijeđen da je on nepriznati sin Sebastijanovog oca Don Lupea, odbije da Sebastijanu vrati pravo koje je ovaj stekao svojim rođenjem.

Tako on zadržava svo vlasništvo i novac koji je naslijedio od njegovog oca. Karmelo, koji se takode zaljubio u Katalinu, stavlja je pred dilemu: on joj nudi da Sebastijanu vrati sav novac i posjed, samo ako Katalina pristane da se uda za njega…

serija katalina i sabastian
Serija Katalina i Sabastian